گزارش عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف در برابر بیماری کروناویروس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف؛ دکتر احمدی ضمن تبریک سال جدید و ایام اعیاد مبارک شعبانیه از دستگاه های اجرایی شهرستان و بخشداری ها و فرماندار محترم  در زمینه همکاری و تعامل با این شبکه در خصوص پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ویروس تشکر کردند و خلاصه اقدامات انجام شده را به شرح ذیل اعلام نمود:
1- برگزاری جلسات متعدد شهرستان به ریاست فرماندار و حضور دستگاهای مرتبط.
2- تشدید بازرسی های بهداشت محیط و انجام مستمر گشت های مشترک ،نظارت بر گندزدایی در سطح شهر و روستاها به ویژه معابر اصلی و پر تردد و اماکن عمومی  و جایگاه های سوخت.
3- استقرار تیم های کنترل ورود مسافرین در چندین نقطه شهرستان.
4- ادامه آموزش های همگانی و اطلاع رسانی به جمعیت از طرق گوناکون بنر،پارچه نوشته ،پمفلت و پوستر ،فضای مجازی و خودروهای بلندگو دار و...
5- انجام غربالگری ها در غالب طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا ویروس توسط بهورزان و مراقبین سلامت و همکاری بسیج.
6-  استقرار اکیپ کنترل ورودی و خروجی شهرستان با دستور ابلاغی استانداری از ابتدای هفته دوم فروردین ماه (به صورت 24 ساعته)
7-پیگیری مصوبات ستاد استانی و کمیته دانشگاهی مدیریت بیماری کرونا ویروس(با ابلاغ دستورالعمل ها به ادارات ذیربط به برگزاری جلسات ضروری با مدیریت فرمانداری.
8- کنترل دقیق موارد مربوط به بیماران احتمالی و خانواده بر اساس پروتکل ها.
ایشان در پایان ضمن بیان توصیه های لازم ابراز امیدواری کردند که با کمک خداوند و همکاری و تعامل کلیه دستگاهای اجرایی بالاخص همت ستودنی و بالای همکاران حوزه بهداشت و درمان و البته احساس مسئولیت اجتماعی آحاد جامعه بتوانیم هرچه زودتر بر این چالش و آزمایش پیروز شویم و همه باهم کرونا را شکست دهیم ان شاالله.
1399/01/10

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24