شبكه بهداشت و درمان خوسف
نشست آموزشي- توجيهي متصديان صنوف حساس

به گزارش روابط عمومي شبكه، ساعت 8:30 صبح جلسه آموزشي توجيهي براي صنوف حساس (اغذيه فروشي، رستوران، نانوايي، قنادي و ...) جهت ارتقاء سطح آگاهي در سالن اجتماعات مركز بهداشت و درمان خوسف با حضور معاون محترم بهداشتي شبكه جناب آقاي مهندس علي آبادي، مسئول محترم اتاق اصناف جناب آقاي قلي زاده و كارشناس/ مسئول واحد بهداشت محيط و حرفه اي برگزار گرديد. در ابتدا جلسه با تلاوت قرآن آغاز و سپس معاونت محترم بهداشتي ضمن اشاره به اهداف جلسه افزودند:" در راستاي طرح هماهنگي خدمات سفر بازديد از كليه مراكز تهيه، توزيع و فروش موادغذائي و اماكن عمومي با حضور كليه بازرسين بهداشت محيط و حرفه اي در سطح شهرستان از ابتداي بهمن ماه تا پانزده فروردين ماه انجام و با متخلفين به شدت برخورد خواهد شد و بر رعايت اصول بهداشتي در مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي تاكيد نمودند."ودر ادامه به ثبت بازرسي ها در سامانه جامع مديريت و بازرسي مركز سلامت محيط وكار اشاره نمودند

و در ادامه كارشناس مسئول بهداشت محيط و حرفه اي با عنايت به نزديك شدن به ايام تعطيلات نوروزي و رعايت حقوق مصرف كنندگان موادغذايي و پيشگيري از بروز مسموميت هاي غذايي و شيوع بيماريهاي واگير دار روده اي از جمله وبا، اسهال خوني و... به هنگام تهيه و توزيع مواد غذايي متصديان را به رعايت موازين بهداشتي ملزم نمودند و در راستاي اجراي قانون اصلاح ماده 13قانون مواد خوردني، آشاميدني ،آرايشي و بهداشتي و آيين نامه اجرايي، نحوه رسيدگي به تخلفات و قانون جامع كنترل و مبارزه ملي با دخانيات و آئين نامه اجرايي مربوطه بيان گرديد.


در انتها آقاي قلي زاده مسئول اتاق اصناف ضمن الزام صنوف بررعايت موازين بهداشتي مطالبي در خصوص پروانه هاي فعاليت مراكزورعايت ضوابط قانون نظام صنفي بيان نمودند

کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید