رزومه سوابق و فعالیتهای معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف

 

·        شروع به کار در مرکز بهداشت شهرستان سربیشه در سال 1374

·        مسئول امور اداری مرکز بهداشت شهرستان سربیشه

·        کارشناس مسئول واحد هماهنگی و گسترش شهرستان سربیشه

·        مسئول تکریم ارباب رجوع مرکز بهداشت شهرستان سربیشه به مدت 5 سال

·        نماینده ورزش مرکز بهداشت شهرستان سربیشه

·        معاون مرکز بهداشت شهرستان سربیشه به مدت 5 سال

 

  • 1402/02/31 - 13:43
  • - تعداد بازدید: 150
  • - تعداد بازدیدکننده: 39
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان خوسف

دکتر احمدی:رفع مشکل جمعیت نیاز به تلاش چند برابری تمام ارکان جامعه دارد.

شبکه بهداشت و درمان خوسف
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف؛امروز یکشنبه مورخ 1402/02/31 به مناسبت هفته ملی جمعیت همایشی با حضور امام جمعه شهرستان،فرماندار و برخی از مسئولین ادارات و همکاران شبکه در محل سالن جلسات بخشداری خوسف برگزار گردید.
 در ابتدا ؛ پس از تلاوتی آیاتی از کلام الله مجید ،دکتر احمدی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ضمن عرض خوش آمد گویی و تبریک ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر به بیان نکاتی در خصوص آمار فرزند آوری پرداخت .
وی در ادامه با تاسی از کلام رهبر معظم انقلاب گفت : در حال حاضر یکی از خرمشهر های موجود رفع مشکل جمعیت و جوانی جمعیت می باشد که نیاز به تلاش چند برابری نسبت به قبل دارد.
 
 در ادامه حجت الاسلام و المسلمین اسماعیلی امام جمعه شهرستان خوسف؛ضمن گرامیداشت روز دختر در خصوص جوانی جمعیت افزود:در صورت عدم توجه به مسئله جوانی جمعیت نیازهای کشور در هیچ مسئله ای حل نخواهد شد.
امام جمعه شهرستان با اظهار اینکه در مقابل پیری جمعیت باید آرایش جنگی بگیریم. گفت: تکریم مادر و زن مهم ترین مسئله ی خانواده و جامعه است و هیچ کجای دنیا و هیچ دینی به اندازه اسلام و ایران برای زنان و دختران کرامت قائل نیست.
 در ادامه ایمانی فرماندار شهرستان  ضمن تبریک هفته ملی  جمعیت و هفت کرامت ،به بیان نکاتی در خصوص جایگاه ویژه زن در جامعه و نقش ادارات و ارگان ها در پیش برد رسیدن به هدف جوان شدن ایران پرداخت و افزود:مدافعان سلامت همانطور که خرمشهر بیماری منحوس کرونا را فتح کردند با همکاری سایر ارگان ها و نهاد ها و همکاری مردم شریف میتوانند خرمشهر جوانی جمعیت را نیز فتح کنند.
 در ادامه از خانم خلیلی به عنوان خانواده باشکوه با تعداد 5 فرزند و برخی همکاران و مسئولین ادارات که در برنامه های جوانی جمعیت همکاری بیشتری را داشتند تجلیل شد .
 
در پایان نیز دکتر مصطفوی مسئول سلامت خانواده و جمعیت استان ؛ به ذکر آمار و توضیحاتی در خصوص نرخ باروری و فرزند آوری پرداخت و در آخر پاسخگوی مشکلات و سوالات همکار نیز بود.
 
  • گروه خبری : شبكه بهداشت و درمان خوسف,اخبار جلسات و كارگروهها
  • کد خبر : 46081
کپی لینک کوتاه خبر:

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تنظیم کننده خبر

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید