اهمیت تخم مرغ به عنوان یک منبع غذایی غنی و مفید برای سلامتی مورد توجه قرار گیرد
مهندس قاسمی، رییس مرکز بهداشت شهرستان خوسف بیان کرد: روز جهانی تخم مرغ، که هر سال در دومین جمعه ماه اکتبر جشن گرفته می شود، فرصتی است تا اهمیت تخم مرغ به عنوان یک منبع غذایی غنی و مفید برای سلامتی مورد توجه قرار گیرد. قاسمی در پایان نیز به نکته اشاره کرد و افزود :روز جهانی تخم مرغ بهانه ای است تا به اهمیت این ماده غذایی و فواید آن برای سلامتی و امنیت غذایی توجه کنیم.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف ؛ امروز چهارشنبه مورخ 1403/07/18 به مناسبت فرا رسیدن 9 اکتبر و روز جهانی تخم مرغ به گفت و گویی با مهندس علی قاسمی رئیس مرکز بهداشت شهرستان خوسف در خصوص اهمیت تخم مرغ در سبد غذایی جامعه پردختیم.
مهندس قاسمی، در خصوص اهمیت و جایگاه تخم مرغ در سبد غذایی بیان کرد: روز جهانی تخممرغ، که هر سال در دومین جمعه ماه اکتبر جشن گرفته میشود، فرصتی است تا اهمیت تخممرغ به عنوان یک منبع غذایی غنی و مفید برای سلامتی مورد توجه قرار گیرد. این روز به ترویج آگاهی دربارهی فواید تغذیهای تخممرغ و نقش آن در امنیت غذایی و تغذیه سالم کمک میکند.
وی افزود:تخممرغ یکی از منابع غذایی بسیار مغذی است و حاوی پروتئین با کیفیت بالا، ویتامینها و مواد معدنی است. این ماده غذایی حاوی حدود ۶ تا ۷ گرم پروتئین با کیفیت بالاست که برای ساخت و ترمیم بافتهای بدن ضروری است.همچنین سرشار از ویتامینهای گروه B، به ویژه B12 و B2 (ریبوفلاوین) است که برای انرژی و متابولیسم سلولی ضروری هستند. تخممرغ حاوی چربیهای سالم است که به جذب ویتامینهای محلول در چربی A, D, E, K)) کمک میکند. کولین موجود در تخممرغ برای عملکرد مغز و حافظه بسیار مهم است. به علاوه تخممرغ حاوی آنتیاکسیدانهایی مانند لوتئین و زئاکسانتین است که به حفظ سلامت چشم و کاهش خطر بیماریهای چشمی کمک میکنند.
تخممرغ یکی از منابع مهم پروتئین در سطح جهانی است و در بسیاری از فرهنگها به عنوان یک جزء اصلی در رژیم غذایی شناخته میشود. تولید تخممرغ در بسیاری از کشورها به ایجاد اشتغال و تقویت اقتصاد محلی کمک میکند. با توجه به اینکه تخممرغ نسبت به بسیاری از منابع پروتئینی دیگر، قیمت مناسبی دارد، میتواند به عنوان یک راهحل موثر برای مقابله با سوءتغذیه و عدم دسترسی به غذاهای پروتئینی در کشورهای در حال توسعه در نظر گرفته شود.
قاسمی در پایان نیز به نکته اشاره کرد و افزود :روز جهانی تخممرغ بهانه ای است تا به اهمیت این ماده غذایی و فواید آن برای سلامتی و امنیت غذایی توجه کنیم. با ترویج مصرف تخممرغ و آگاهی از فواید آن، میتوانیم به بهبود تغذیه و سلامت جامعه کمک کنیم. امیدواریم که با این آگاهی، تخممرغ به عنوان یک گزینهی مغذی و سالم در رژیم غذایی افراد بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
نظر دهید