رزومه سوابق و فعالیتهای معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف

 

·        شروع به کار در مرکز بهداشت شهرستان سربیشه در سال 1374

·        مسئول امور اداری مرکز بهداشت شهرستان سربیشه

·        کارشناس مسئول واحد هماهنگی و گسترش شهرستان سربیشه

·        مسئول تکریم ارباب رجوع مرکز بهداشت شهرستان سربیشه به مدت 5 سال

·        نماینده ورزش مرکز بهداشت شهرستان سربیشه

·        معاون مرکز بهداشت شهرستان سربیشه به مدت 5 سال

 

  • 1398/12/05 - 10:00
  • - تعداد بازدید: 584
  • - تعداد بازدیدکننده: 52
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان خوسف

توصیه های تغذیه برای پیشگیری از بیماریهای تنفسی و کرونا

شبکه بهداشت و درمان خوسف
توصیه های تغذیه برای پیشگیری از بیماریهای تنفسی و کرونا:
عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در پیشگیری از بیماریهای تنفسی ازجمله بیماری ویروس کرونا دارد. عامل ابتلا
به این ویروس بیماریهای زمینه ایی مثل دیابت و بیماریهای ریوی، بیمار یهای قلبی ، سوء تغذیه و نداشتن تغذیه
صحیح است . کمبود دریافت غذایی و کمبود ویتامین هایی مثل ویتامین C و A و D و تضعیف سیستم ایمنی بدن
احتمال ابتلا به بیماریها را افزایش می دهد.
با مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C مثل مصرف سبزی و سالاد همراه با غذا، میوه های حاوی ویتامین C مثل
پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی و سبزیهای دارای ویتامین C مثل انواع کلم، گل کلم، شلغم، فلفل سبز و فلفل دلمه
ایی ،جعفری،پیازچه، شاهی ، گوجه فرنگی از منابع غذایی خوب ویتامین C هستند. بعنوان مثال مصرف روزانه یک عدد
پرتقال یا 2 عدد نارنگی ویتامین C مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. هویج و کدوحلوایی و سبزی های سبز تیره
مثل اسفناج ، برگ چغندر وبرگ های تیره رنگ کاهو هم از منابع خوب ویتامین A هستند. بطورکلی به منظور پیشگیری
از ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه 3 واحد از گروه سبزی ها ) بجز سبزی های نشاسته
ایی ( و حداقل 2 واحد میوه توصیه شود.
کودکان زیر 5سال، مادران باردار و سالمندان و بیمارانی که داروهای کورتنی مصرف می کنند بیشتر در معرض خطر
ابتلا هستند و لازم است برای پیشگیری نکات زیر را رعایت نمایند.
- هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج تازه استفاده کنند.
- از هویج و کدوحلوایی در غذاهای روزانه استفاده شود.
- مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا توصیه می شود.
- از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود.
- استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ حائز اهمیت است.
- کمبود ریز مغذی هایی مثل آهن و روی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند. از منابع غذایی این 2 ریز
مغذی مثل حبوبات بعنوان جایگزین مناسب گوشت ، شیر و لبنیات وسبزیهای برگ سبز و انواع خشکبار
بیشتر استفاده شود.
- از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده ) مثل تخم مرغ عسلی و نیمرو ، کباب هایی که مغز پخت نشده اند (
خودداری شود.
- از خوردن غذا و مایعات در مکان هایی که از نظر بهداشتی مورد اطمینان نیستند خوداری شود.
- در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید، از غذاهای آبکی مثل سوپ و آش همراه با آب لیموی تازه و
مایعات گرم استفاده کنید.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی
  • گروه خبری : شبكه بهداشت و درمان خوسف,متفرقه
  • کد خبر : 35255
کپی لینک کوتاه خبر:

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تنظیم کننده خبر

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید