15 اردیبهشت ماه مصادف با 5 می، روز جهانی ماما بر تلاشگران این عرصه مبارک باد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف؛با عنایت به فرا رسیدن روز جهانی  ماما جلسه ای به منظور گرامی داشت روز جهانی ماما و تقدیر و تشکر از ماماهای شهرستان در مورخ 15/2/99 با حضور دکتر احمدی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان  خوسف و علی آبادی معاون بهداشتی شبکه برگزار گردید.

در ابتدا ، دکتر احمدی ضمن گرامی داشت روز ماما از زحمات و تلاش  همکاران، با اهداء لوح سپاس  تقدیر و تشکر نمودند و این روز را به کلیه همکاران ماما در شهرستان خوسف تبریک گفتند.

ایشان با تاکید بر اهمیت جایگاه مامایی و اینکه فعالیت آنان باعث ارتقاء سطح سلامتی مادران باردار می شود برای جامعه مامایی در انجام وظایفشان توفیق روز افزون را خواستار شدند.

1400/02/15