برگزاری کمیته برون بخشی سلامت نوجوانان ومدارس (درخصوص برگزاری امتحانات نهایی در شرایط کرونا )

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف؛ کمیته برون بخشی سلامت نوجوانان ومدارس در خصوص راهکارها و بررسی مشکلات و برنامه ریزی جهت بهبود شرایط بهداشتی حوزه های امتحانات نهایی در شرایط همه گیری کرونا در تاریخ 21/2/1400 در سالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان با حضور رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خوسف وکارشناسان شبکه بهداشت ودرمان ومدیریت وهمکاران حوزه سلامت مدیریت آموزش وپرورش شهرستان  برگزار گردید.

درابتدا جلسه با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم آغاز گردید، دکتر احمدی رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان ، اهداف جلسه ومطالبی درخصوص اهمیت سلامت نوجوانان ودانش آموزان وفوریت موضوع ویروس کرونا وبرگزاری امتحانات نهایی به صورت حضوری  عنوان نمود.

در ادامه  نور محمدی مدیر آموزش وپرورش شهرستان  مطالبی در خصوص وضعیت مدارس و آمادگی برگزاری امتحانات نهایی به صورت حضوری در مدارس واقدامات انجام شده در این خصوص را مورد بررسی وتبادل نظر قرار داد.

در پایان مسئول سلامت نوجوانان ،جوانان ومدارس شهرستان چالش ها واقدامات مورد نیاز برگزاری حضوری امتحانات نهایی را مطرح وسپس یک به یک کارشناسان شبکه بهداشت ودرمان موارد مربوط به حوزه عملکرد خویش را در مدارس شهرستان بررسی نمودند. جلسه ساعت 10با ذکر صلوات خاتمه یافت .

1400/02/21