برگزاری جلسه تحلیل شاخص های سلامت خانواده جمعیت ومدارس وبهبود تغذیه و صیانت از جمعیت شهرستان
به گزارش روابط عمومی شهرستان جلسه تحلیل شاخص های سلامت خانواده جمعیت ومدارس وبهبود تغذیه و صیانت از جمعیت شهرستان توسط کارشناسان مربوطه درمورخ 1400/04/23 درسالن کنفرانس شهرستان جهت سرپرستان ،کارشناسان و ماماهای  مراکز برگزار گردید .
 در ابتدا معاون بهداشتی تحلیل شاخص ها و انتظارات  برنامه های مربوطه توسط کارشناسان ستادصورت گرفت و در ادامه کارشناس برنامه  باروری سالم در خصوص راهبردهای صیانت از جمعیت و ارتقائ نرخ باروری مطالبی را ارائه نمودند.و سپس کارشناس برنامه کودکان در خصوص برنامه ریزی جهت برگزاری هفته ترویج تغذیه با شیر مادر تاکید نمودند.

در پایان جلسه نیز کارشناسان بهداشت عمومی ومامایی مراکز دربرنامه های منتخب توسط ستاد، گزارش شاخص ها و عملکرد برنامه های 98-99 و3ماهه اول 1400راارائه نمودند. جلسه درساعت 12:30با ذکر صلوات به پایان رسید.

1400/04/23