بازدید سرزده خسروی نمایند مردم خوسف در مجلس شورای اسلامی از بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان خوسف
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف؛ صبح روز چهارشنبه 1400/08/26 خسروی نماینده مردم بیرجند ،خوسف و درمیان به صورت سرزده همرا با فرماندار شهرستان خوسف و دکتر دهقانی معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه از پروژه بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان خوسف بازدید به عمل آوردند. در این بازدید خسروی ضمن تذکر به پیمانکار پروژه جهت سرعت بخشیدن به عملیات ساختمانی و اتمام هرچه زودتر پروژه تاکید کرد : پروژه بیمارستان 32 تختخوابی از مهمترین پروژه های درحال ساخت استان می باشد که می بایست هرچه زودتر به بهره برداری برسد.

1400/08/26