برگزاری جلسه آموزشی سلامت جوانان وازدواج سالم وبهنگام و صیانت از جمعیت
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف؛جلسه آموزشی سلامت جوانان وازدواج سالم وبهنگام و صیانت از جمعیت و فرزند آوری  مور خ 1400/12/16 توسط مسئول سلامت نوجوانان ،جوانان ومدارس و کارشناس باروری شهرستان در محل حوزه علمیه شهرستان خوسف برگزار گردید.
در ابتدا دیمه ور با توجه به فرا رسیدن هفته ازدواج  درخصوص سلامت جوانان ومراقبتها وخدمات ارائه شده جهت جوانان در شبکه بهداشت ودرمان وسپس در خصوص ازدواج سالم وبهنگام مطالبی را خدمت خواهران طلبه حوزه علمیه آموزش داد.
در ادامه بازگیر مقدم در ادامه به بیان اهمیت صیانت از جمعیت ، منویات مقام معظم رهبری و ضرورت تبلیغ در راستای فرزندآوری در همه ارگان ها پرداختند.

در پایان دونفر از این عزیزان مورد تقدیر قرار گرفتند(یک مربی که بیش از 4فرزند داشتند و یک نفر از طلبه ها که در سن 22 سالگی دارای دو فرزند می باشند)

1400/12/16