برگزاری جلسه صیانت از جمعیت در راستای قانون جوانی جمعیت وهفته جوان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف؛جلسه توجیهی آموزشی سلامت جوانان وصیانت از جمعیت در راستای قانون جوانی جمعیت وهفته جوان مورخ 1400/12/17  در محل شبکه بهداشت درمان شهرستان خوسف برگزار گردید.

در ابتدا دکتر احمدی ضمن عرض خیر مقدم به بیان اهداف جلسه واهمیت صیانت از جمعیت و بحران سالمندی وسلامت جوانان در شهرستان پرداخت و در این راستا از همکاران ماما که در امر صیانت از جمعیت فعالیت های مطلوبی داشته اند وجوانان شاغل در شبکه که در سال 1400 ازدواج نموده اند تقدیر نمود.

در ادمه بازگیر مقدم کارشناس برنامه باروری شهرستان به بیان شاخص های برنامه و اهمیت مشاوره های فرزندآوری و آموزش معایب تک فرزندی ،اهمیت کار تیمی در زمینه صیانت از جمعیت پرداخت.

در پایان دیمه ور مسئول سلامت نوجوانان ،جوانان ومدارس در ادامه  جلسه مطالبی در راستای سلامت جوانان وهفته ملی  جوان عنوان و  انتظارات هفته ملی سلامت جوان با توجه به شعار وروز شمار هفته  به همراه گزارش از عملکرد همکاران در برنامه جوانان در سال 1400 ارائه نمود  و همچنین اسلامی ، کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت ودرمان  پیشگیری از استرس در جوانان را  آموزش داد.

1400/12/17