برگزاری مشاوره رایگان به مناسبت هفته جوان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف؛  واحد سلامت نوجوانان وجوانان ومدارس با همکاری واحد سلامت روان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان در نظر دارد به مناسبت  هفته جوان  مشاوره رایگان (سلامت روان  در جوانان ، خود مراقبتی در جوانان ،مهارت های زندگی ،مشاوره قبل ازدواج ، معیارهای ازدواج مناسب ) جهت جوانان تحت پوشش با رعایت پروتکل های بهداشتی  برگزار نماید.

تا 27 اسفند ماه  1400 همزمان با سالروز ولادت حضرت علی اکبر(ع) هفته جوان نامگذاری شده است . ایجاد جامعه ای که جوانان توانمند وسالم در همه سطوح جسمی ، روانی ،اجتماعی دارد لذا حساس سازی اجتماعی ومعطوف کردن توجه جوانان به امر سلامت خود وحیطه هایی که باید به آن توجه کنند وآگاه سازی اجتماعی در خصوص ابلاغ سیاست های کلی جمعیت توسط مقام معظم رهبری وآگاهی رسانی به خانواده ها در مورد حیطه ها ی اولویت دار سلامت جوانان وچگونگی دریافت خدمات در این حیطه ها وانجام مشاوره واطلاع رسانی ازاهداف برگزاری هفته ملی سلامت جوانان می باشد .

1400/12/19