برگزاری همایش به مناسبت هفته سلامت و تعالی جمعیت
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف؛ صبح روز پنجشنبه مورخ 1401/02/29 به مناسبت هفته سلامت و هفته تعالی جمعیت همایشی با حضور مسئولین ادارات،همکاران شبکه و دکتر میری و مهندس شریف زاده در سالن جلسات بخشداری برگزار گردید.
 در ابتدا دکتر احمدی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف ضمن عرض خوش آمد گویی و خیر مقدم ، گزارشی از اقدامات شبکه در سالی که گذشت و اقداماتی که در خصوص افزایش جمعیت انجام پذیرفته را به اطلاع حاضرین در همایش رساند.

در ادامه امام جمعه شهرستان ضمن تشکر از اقدامات و تلاش های کادر درمانی در ایام همه گیری بیماری کرونا ،با اشاره به نقش مهم وزارت بهداشت در افزایش جمعیت ، افزود : با توجه به اینکه مهم ترین سرمایه ی هر کشور نیروی انسانی و جوان آن کشور است تاکید بر تسهیل و  فراهم کردن امکانات و استفاده راحت تر از ظرفیت های درمانی و پزشکی برای مادران باردار یکی از مهم ترین راه های افزایش جمعیت می باشد.
 در ادامه مهندس شریف زاده به ارائه گزارش و اطلاعات روند افزایش جمعیت در کشور و استان پرداخت .
 در ادامه دکتر میری به ارائه گزارش و بیان نقش جامعه و دولت در افزایش جمعیت پرداخت.

در پایان از مسئولین اداراتی که بیشترین تعامل را با شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف داشتند و همکاران منتخب به مناسبت هفته سلامت تقدیر و تشکر بعمل آمد.

1401/02/29