شبكه بهداشت و درمان خوسف
جلسه آموزشي توجيهي براي صنوف حساس
جلسه آموزشي توجيهي براي صنوف حساس (اغذيه فروشي، رستوران، نانوايي، قنادي و ...) به منظور ارتقاء سطح آگاهي در سالن اجتماعات شبكه بهداشت و درمان خوسف برگزار شد

به گزارش واحد روابط
عمومي ،جلسه آموزشي توجيهي براي صنوف حساس (اغذيه فروشي، رستوران، نانوايي، قنادي
و ...) به منظور ارتقاء سطح آگاهي در سالن اجتماعات شبكه بهداشت و درمان خوسف
برگزار شد
در ابتداي جلسه معاون بهداشتي ضمن اشاره به اهداف جلسه افزود:" در راستاي طرح هماهنگي
خدمات سفر بازديد از كليه مراكز تهيه، توزيع و فروش موادغذائي و اماكن عمومي با
حضور كليه بازرسين بهداشت محيط و حر فه اي در سطح شهرستان از 20اسفند ماه تا
پانزده فروردين ماه انجام و با متخلفين برخورد خواهد شد "
وي به رعايت اصول بهداشتي در مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي وهمچنين
ثبت بازرسي ها در سامانه جامع مديريت و بازرسي مركز سلامت محيط وكار تاكيد كرد.
در ادامه آهني ، مسئول واحد بهداشت محيط و حرفه شبكه باتوجه
به نزديك شدن ايام تعطيلات نوروزي به منظور رعايت حقوق مصرف كنندگان موادغذايي و پيشگيري
از بروز مسموميت هاي غذايي و شيوع بيماريهاي واگير دار روده اي از جمله وبا، اسهال
خوني و... به هنگام تهيه و توزيع مواد غذايي؛ متصديان را به رعايت قوانين بهداشتي ملزم
كرد
سپس فرسي ، كارشناس بهداشت محيط در راستاي اجراي ماده 13قانون مواد خوردني،
آشاميدني، آرايشي و بهداشتي ،و به منظور جلوگيري از آلودگي مواد غذايي و الزام رعايت
استاندارد اجباري نان، قانون جامع كنترل و مبارزه ملي با دخانيات و آئين نامه اجرايي
مربوطه مطالبي گفت.
در ادامه قلي زاده مسئول اتاق اصناف مطالبي در خصوص پروانه
هاي فعاليت مراكز و رعايت ضوابط قانون نظام صنفي بيان كرد.
و در پايان پس از تقدير
از كسبه نمونه ، مراقبت هاي خدمات نوين 30تا59 براي متصديان صنوف انجام شد.
نظر دهید