شبكه بهداشت و درمان خوسف
كارگاه آموزشي -كاربردي دستگاههاي پرتابل در بهداشت مواد غذايي

به گزارش واحد بهداشت محيط و حرفه اي، كارگاه آموزشي آشنايي و بكارگيري دستگاههاي پرتابل كنترل مواد غذايي در محل سالن كنفرانس شبكه بهداشت ودرمان خوسف برگزار شد

حسين علي آبادي ضمن تاكيد به برگزاري اين گونه كارگاههاي آموزشي گفت : هدف از برگزاري اين كارگاه تشديد فعاليتهاي نظارتي مبتني براندازه گيري ريسك فاكتورهاي مرتبط با تهيه و آماده سازي مواد غذايي در سطح عرضه مي باشد .
شركت كنندگان بصورت عملي نحوه كار با ابزارهاي مختلف از جمله دستگاههاي سنجش ميزان قطبيت روغن هاي مصرفي ، اندازه گيري ميزان نمك و رطوبت ، سنجش وجود آفلاتوكسين و اندازه گيري بار آلودگي سطوح مختلف در فرآيند تهيه و توليد مواد غذايي را آموختند
در ادامه كارشناس مسئول بهداشت محيط و حرفه اي مركز بهداشت، از تشديد فعاليت و بكارگيري كامل اين دستگاهها در طول بازديدها خبر داد.
دراين كارگاه بازرسان بهداشت محيط وحرفه اي مراكز جامع سلامت حضور داشتند .

نظر دهید